Medarbejdere

FH.jpg
Flemming Hansen
Partner

Min Baggrund: Jeg har arbejdet med ejendomme i København i mere end 30 år, heraf en lang årrække som erhvervschef i Nykredit,. Har været med til at etablere Nykredit Private Banking og arbejdet for formuende familier i Family Office i Luxembourg. Det tror jeg på: Det bedste resultat nås med ubetinget ihærdighed. Et nej er først et nej når alle muligheder er afdækket og efterprøvet!

JK.jpg
Jan Krustrup
Partner

Min Baggrund: Jeg har arbejdet med ejendomme, ejendomsfinansiering og formuepleje i Nykredit i mere end 30 år, heraf 8 år i Private Banking. Det tror jeg på: Grundighed og kvalitet!

MWA.jpg
Michael Andersen
Partner

Min baggrund: Mine faglige kompetencer er baseret på 14 år i den finansielle sektor. Særligt har jeg arbejdet med nødlidende investerings- og erhvervsejendomsporteføljer i Danmark, projektvurdering og projektfinansiering af ejendomme i Skandinavien samt controlling af bankers udlånsengagementer. Det tror jeg på: Vi skal altid levere et kvalitetssikret produkt og i rette tid.

KL.jpg
Katrine Larsen
Manager

Jeg er på nuværende tidspunkt ved at færdiggøre min finansbachelor fra Copenhagen Business Academy. Jeg har siden 2015 været hhv. studentermedhjælper og praktikant hos FH Management Fra 01.02.18 starter jeg på fuld tid, som asset manager hos FH Management.

CE.jpg
Camilla Eriksen
Manager

Jeg har netop færdiggjort en professionsbachelor i finans fra Cph Business Academy. Jeg har siden december 2015 været ansat som henholdsvis praktikant, studentermedhjælper og er per 1. februar 2018 fastansat hos FH Management som Manager.