Medarbejdere

1 (1667x2500)1.jpg
Flemming Hansen
Partner

Min Baggrund: Jeg har arbejdet med ejendomme i København i mere end 30 år, heraf en lang årrække som erhvervschef i Nykredit,. Har været med til at etablere Nykredit Private Banking og arbejdet for formuende familier i Family Office i Luxembourg.

2 (1666x2500)2.jpg
Jan Krustrup
Partner

Min Baggrund: Jeg har arbejdet med ejendomme, ejendomsfinansiering og formuepleje i Nykredit i mere end 30 år, heraf 8 år i Private Banking.

5 (1666x2500) (2)5.jpg
Michael Andersen
Partner

Min baggrund: Mine faglige kompetencer er baseret på 14 år i den finansielle sektor. Særligt har jeg arbejdet med nødlidende investerings- og erhvervsejendomsporteføljer i Danmark, projektvurdering og projektfinansiering af ejendomme i Skandinavien samt controlling af bankers udlånsengagementer.

Camilla 5.jpg
Camilla Eriksen
Manager

Min baggrund: Jeg har i 2018 færdiggjort en professionsbachelor i finans fra Cph Business Academy med speciale i ejendomsadministration. Jeg har siden 2015 været ansat som Asset Manager hos FH Management.

PjesperDrejerRundt_Daniel_Andersen_FH1.jpg
Daniel Andersen
Studentermedhjælper

Min baggrund: Jeg startede i 2019 på en professionsbachelor i finans fra Cph Business Academy, hvor jeg sideløbende med studie i 2020 blev ansat som studentermedhjælper i FH Management. I denne rolle udfører jeg diverse opgaver, modtager oplæring og får indsigt i branchen.